shutterstock_174728567

Har I ofte travlt på hospitalet og skal det ofte gå hurtigt, så vil en multifunktionsprinter være noget for jer. Med en multifunktionsprinter kan i nemt udskrive, kopiere og scanne vigtige dokumenter. Herudover kan i også faxe dokumenter videre til fx andre afdelinger.

www.kopimaskinepriser.dk kan I læse flere informationer om multifunktionsprintere, samt indhente tilbud på aktuelle maskiner, som kan opfylde det behov i har brug for på hospitalet.

Sådan finder I den rigtige multifunktionsprinter

Når I skal finde ud af hvilken multifunktionsprinter, som vil være mest aktuel for Jer, er der nogle punkter som I skal tage stilling til.

Det første I skal tages stilling til er hvor stor en kapacitet I har brug for. Dette skal I gøre ved at regne ud hvor mange udskrivninger i ca. har brug for om måneden, er det fx 10.000 eller er det helt op til måske 100.000 udskrivninger? Det tal I kommer frem til skal svare til multifunktionsmaskinens månedlige kapacitet.

Det andet I skal se på er, hvor hurtig maskinen skal være om at udskrive hvert enkelt papir. Dette er praktisk i en hektisk hverdag, hvor man ikke har tid til at stå og vente på at den får udskrevet det man har brug for. Det er samtidig også praktisk hvis man skal printe flere sider af gangen. Når man skal se på hvor hurtige de kan udskrive ser man på printerens udskrivningshastighed – dette svarer til hvor mange sider den kan printe i minuttet. Der kan være forskel på om man udskriver i farve eller i sort/hvid

Herefter skal I også se på hvilke størrelse papir I har brug for. Alle multifunktions printere kan udskrive i A4 størrelse, men har I også brug for at udskrive i fx A3 eller i A5 størrelse, skal I være opmærksom på dette, når I vælger printer.

Hvilke ekstra funktioner kan I have brug for?

Med en multifunktionsprinter kan I også få andre funktioner udover print, udskrivning, scan og fax. Der findes fx flere trådløse maskiner. Med en trådløs kopimaskine, kan I nemt udskrive fra flere computere på samme tid. Dette giver Jer også mulighed for at udskrive fra mobile enheder.

det er samtidig også muligt at få et hukommelseskort i maskinen. Med det kan I nemt gemme vigtige dokumenter direkte på den. På den måde behøver I ikke at holde styr på hvor de fysiske papirer ligger, samt det giver mulighed for at deles om dokumenterne. Dette kan fx være journaler.