kaffe merrild

Mange af os har prøvet at være på et hospital, om det er som ansat, pårørende, eller patient. Der er mange situationer hvor ventetid kan forekomme, og det kan i mange tilfælde være sin sag at slå tiden ihjel. Og denne prøver mange hospitaler at komme til livs.

Der ligger typisk magasiner til rådighed og en kande vand, men en blanding af utålmodighed og træthed, kan gøre enhver situation værre. At tilføje kaffe til ligningen, kan afhjælpe træthedsscenarier. Kaffemaskiner er let tilgængelige, og kan både give energi og varme i kroppen.

Ventetid er ikke det eneste der giver behovet for kaffe, det kan også være en hektisk hverdag, både fysisk og psykisk. Dermed er alle der befinder sig på hospitalet, en mulig bruger, og dermed er en kaffeautomat en investering, der er værd at overveje.

Hvem har behov for hvad

Som sagt, er der tre overordnede publikummer, der kan drage nytte af kaffe muligheden. Som det første, har vi dem der befinder sig dagligt på hospitalet, de ansatte. De arbejder i døgndrift, og i mange tilfælde, mere end 8 timer om dagen. Her kan kvaliteten af kaffen, have stor indflydelse på, hvor effektiv den er for personalet.

Derefter har vi patienterne. De opholder sig på hospitalet i alt fra en dag, til måneder. Her kan den lavere kvalitet gå an, men tilgengæld vil et fokus på variationer være en ide. For patienter, kan det være betryggende at have noget bekendt. At en simpel ting, som en latte eller espresso giver et minde om at være hjemme, kan være positivt i patientens bedring.

Tilsidst er der de pårørende. Her er dem, som oftest bruger mest tid i hospitalets gange, inden for meget få kvadratmeter. Disse personer, ønsker oftest let adgang til energi, og dermed skal det bare gå hurtigt, og ikke have det højeste krav til variation og kvalitet.

At opfylde alle behov

Dermed kan vi se, der er et behov at finde. Heldigvis, findes der også en måde at opfylde alle behovene på, uden at gå på kompromis, med den ene af behovene. Til de ansatte, findes der den klassiske koblemaskine, hvor de kan få friskbrygget kaffe, eller kapsler, til de gange det skal gå lidt hurtigere.

Til patienterne, kan kapsel løsningen være god. Derudover kan man efterhånden få adgang til kedler, og dermed åbne muligheden for instant kaffe. Her kan man bringe sin farvorit hjemmefra, eller på anden vis, få det man er vandt til.

For de pårørendes vedkommen, kan kaffeautomaterne være en ide. Her er der typisk engangskopper, så der er ingen bekymring omkring opvask. Kaffen kommer nemt og hurtigt, og man kan nu til dags, også finde variationer, så der er noget til alle.